• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Papu-panzanellasalaatti

Panzanella on ruokaisa toscanalainen leipäsalaatti, johon saat upotettua tähteeksi jääneet kuivat leivät. Tämäkin resepti vain n. 2,65€/annos*.
Papu-panzanellasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 151 kcal / 100 g (260g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • HK Kabanossi salsiccia grillimakkaraa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin salaatti. Leikkaa paprikat ja leipä kuutioiksi. Sekoita oliiviöljy, viinietikka, vesi, suola ja pippuri kulhossa. Kääntele joukkoon leipäkuutiot niin, että kastike imeytyy leipäkuutioihin.
  2. Valuta pavut ja huuhdo ne.Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja sipuli ohuiksi renkaiksi. Revi rucola.
  3. Sekoita kaikki salaatin ainekset leipäkuutioiden joukkoon. Nosta salaatti vetäytymään kylmään hetkeksi. Tarjoa salaatti esimerkiksi grillimakkaran kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 151 kcal631 kJ
  • Proteiinia9,41 g
  • Hiilihydraatteja6,44 g
  • Rasvaa9,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1