• Erityisruokavaliot

Peruna-kukkakaalisalaatti

Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
Peruna-kukkakaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 240 kcal / annos (220g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

    • 50gohuen ohutta meetvurstia
    • 1ruukkurucolaa
    • 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja

Valmistus

alle 30 min
  1. Harjaa perunat puhtaiksi. Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi.
  2. Paloittele kukkakaalit. Puolita punasipuli, leikkaa toinen puoli ohuiksi viipaleiksi ja hienonna toinen puoli.
  3. Ohenna pesto oliiviöljyllä ja balsamiviinietikalla. Paista meetvurstiviipaleet rapeiksi pannussa.
  4. Leikkaa perunat reiluiksi paloiksi. Sekoita lämpimien perunoiden joukkoon hienonnettu punasipuli, kukkakaalipalat ja pestokastike. Kaada perunaseos kannelliseen laakeaan kulhoon.
  5. Ripottele pinnalle meetvurstiviipaleet, hienonnettu rucola ja halkaistut miniluumutomaatit. Koristele punasipulirenkailla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 240 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille