• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Herkkusieniceviche

Etelä-Amerikkalainen ceviche valmistetaan tyypillisimmin raa'asta kalasta, mutta voit valmistaa sen myös sienistä.
Herkkusieniceviche
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista ja hienonna tai viipaloi herkkusienet. Hienonna kuorittu punasipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Ravintosisältö per 100 g

  • 60,5 kcal253 kJ
  • Proteiinia1,92 g
  • Hiilihydraatteja4,13 g
  • Rasvaa4,04 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4