Lämmin kesäkurpitsa-pihvisalaatti ja pinaattipesto
Grillatut kesäkurpitsa ja grillitomaatit tarjotaan grillattujen possunpihvien ja kauniin vihreän pinaattipeston kanssa. Pesto sopii myös kalan lisäkkeeksi. Noin 4,50/annos.*
- 4-5 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4-5 annosta
- 1rs(640 g)HK Viljaporsaan ulkofileepihvejä, Manhattan sourcream
- 1(450 g)kesäkurpitsa
- ripausmustapippuria
- 1rklrypsiöljyä
- n. 1/2tlsuolaa
- tuoretta basilikaa
Pinaattipesto
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu babypinaattia
- 1dlbasilikanlehtiä
- 1/2ps(à 100 g)Pirkka pinjansiemeniä paahdettuna
- 1/4dlPirkka rypsiöljyä
- 1rklsitruunanmehua
- 1pienivalkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Ota pihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista. Leikkaa kesäkurpitsa halki pitkittäin ja viipaloi puolikkaat.
- Mittaa kaikki peston ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Voit myös tehdä peston sauvasekoittimella. Anna peston tekeytyä hetki jääkaapissa.
- Pyörittele kesäkurpitsat öljyssä, suolassa ja pippurissa ennen grillaamista. Grillaa kesäkurpitsoihin kaunis pinta. Grillaa pihvit ja grillitomaatit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Anna pihvien vetäytyä hetki ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kokoa kesäkurpitsat, lihat ja tomaatit laakealle vadille ja valuta pinnalle pestoa (tarjoa loppu pesto erikseen). Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa lisäksi tuoretta vaaleaa leipää.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi