Lämmin kesäkurpitsa-pihvisalaatti ja pinaattipestoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämmin kesäkurpitsa-pihvisalaatti ja pinaattipesto

Grillatut kesäkurpitsa ja grillitomaatit tarjotaan grillattujen possunpihvien ja kauniin vihreän pinaattipeston kanssa. Pesto sopii myös kalan lisäkkeeksi. Noin 4,50/annos.*

  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-5 annosta

Pinaattipesto

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista. Leikkaa kesäkurpitsa halki pitkittäin ja viipaloi puolikkaat.
  2. Mittaa kaikki peston ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Voit myös tehdä peston sauvasekoittimella. Anna peston tekeytyä hetki jääkaapissa.
  3. Pyörittele kesäkurpitsat öljyssä, suolassa ja pippurissa ennen grillaamista. Grillaa kesäkurpitsoihin kaunis pinta. Grillaa pihvit ja grillitomaatit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Anna pihvien vetäytyä hetki ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kokoa kesäkurpitsat, lihat ja tomaatit laakealle vadille ja valuta pinnalle pestoa (tarjoa loppu pesto erikseen). Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa lisäksi tuoretta vaaleaa leipää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua