Possuvartaat ja nachosalaatti
Kokoa grillatuille possuvartaille kaveriksi herkullinen nachosalaatti. Rapeat maissilastut ja raikas avokado viimeistelevät annoksen. Noin 5,80€/annos.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 300 g)Atria viljaporsaan sisäfileepaloja, Chile Verde
Grillattu maissi
- 1pkt(400 g)Pirkka kypsiä maisseja
- 2rklpehmeää voita
- ripaussuolaa ja mustapippuria
Lisäksi
- 250gsyöntikypsää avokadoa
- 1rkllimetinmehua
- 1tllimetinkuorta raastettuna
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria hienonnettuna
- 1pkt(500 g)Pirkka grilliananasta
- 2ps(à 100 g)Pirkka jääsalaattia
- 1/2ps(à 200 g)Pirkka maissilastuja
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
Valmistus
30 - 60 min- Repäise lihapakkauksesta etiketti ja taita maustekastikeosio alas. Rullaa maustekastikeosio, jolloin sauma lihojen ja maustekastikkeen välillä aukeaa, ja maustekastike leviää lihan joukkoon. Anna maustua vähintään 30 minuuttia. Laita varrastikut veteen likoamaan.
- Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha kuoresta. Kuutioi avokado ja sekoita joukkoon limetinmehu ja -kuori sekä korianteri. Viipaloi ananas kuuteen osaan ja leikkaa viipaleet puoliksi.
- Nosta lihapalat pois marinadista ja pujota ne varrastikkuihin. Sekoita savupaprika, suola ja pippuri pehmenneen voin joukkoon.
- Grillaa vartaat kypsiksi. Grillaa myös ananakset ja maissit. Sivele maissit kypsennyksen loppuvaiheessa savupaprikavoilla.
- Revi jääsalaatti lautasille. Leikkaa hiukan jäähtyneet maissinjyvät liuskoina irti tähkästä veitsellä. Maissinjyvät saavat jäädä kiinni toisiinsa, paloittele sopiviksi paloiksi.
- Kokoa salaatin päälle avokadoa, maissia, ananasta ja maissilastuja. Nosta päälle possuvartaat ja koristele chilillä ja korianterilla. Tarjoa ranskankerman kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi