Grillattu kana ja kirsikkasalsa
Ihanan raikas ja hiukan tulinen kirsikkasalsa sopii mainiosti makupariksi grillatulle kanalle. Tarjoa grillattujen kasvisten tai salaatin kanssa. Noin 3,05€/annos.*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 340 g)Pirkka Vikkelät kanan ohutleikkeitä
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Kirsikkasalsa
- 300gtuoreita kirsikoita
- 1(50 g) pienipunasipuli
- 1rklomenaviinietikkaa
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 3/4dlbasilikaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Ota kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoan valmistusta.
- Poista kirsikoista kivet ja leikkaa ne neljään osaan. Hienonna kuorittu sipuli. Sekoita kaikki muut kirsikkasalsan ainekset paitsi basilika ja siirrä salsa jääkaappiin maustumaan.
- Grillaa kanat pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla
- Sekoita basilika salsan joukkoon. Viipaloi kypsät kanat ja tarjoa kirsikkasalsan kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi