• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri ja chimichurri-kastike

Argentiinalainen chimichurri maistuu grillattujen tai paistettujen kasvisten, kalan, broilerin ja lihan kastikkeena tai marinadina.
Broileri ja chimichurri-kastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 215 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Lisäksi

    • 1rs(340 g)Pirkka broilerin ohuita fileeleikkeitä

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna chili ja valkosipulit. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Voit myös soseuttaa kastikkeen tasaiseksi.
  2. Tarkista maku. Chilin vahvuus saattaa vaihdella, joten lisää chiliä tarvittaessa. Anna maustua jääkaapissa noin 1/2 tuntia ennen tarjoamista.
  3. Paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Lusikoi kastiketta kypsien broilereiden päälle ja tarjoa loppu kastike erikseen. Tarjoa lisäksi esimerkiksi lohkoperunoita ja salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lopun kastikkeen voit käyttää esimerkiksi salaatin kastikkeena tai leivän dippaamiseen. Se säilyy jääkaapissa noin viikon.

Ravintosisältö per 100 g

  • 215 kcal901 kJ
  • Proteiinia14,3 g
  • Hiilihydraatteja0,26 g
  • Rasvaa17,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1