Grillattu kanasalaatti
Grillatussa kanasalattissa maistuu kesä. Makeat mansikat ja grillatut nektariinit ovat täydellinen yhdistelmä suolaisen Aurajuuston kanssa.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(n. 600 g)broilerin paistileikkeitä, maustamaton
- 1dlPirkka BBQ-kastiketta
- n. 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
- n. 1tlsuolaa
- 2(n. 250 g)Pirkka grillinektariinia
- 250gmansikoita
- 1pkt(170 g)Valio Aura sinihomejuustoa
- 1ps(200 g)Pirkka sesonkisalaattisekoitusta
Kevätsipulivinaigrette
- 1(25 g)kevätsipulinvarsi hienonnettuna
- 1 1/2rklomenaviinietikkaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- ripaussokeria
Valmistus
alle 30 min- Sekoita BBQ-kastike, hunaja ja suola keskenään. Anna broilerien marinoitua kastikkeessa jääkaapissa muutama tunti. Nosta huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta.
- Grillaa paistileikkeet pakkauksen ohjeen mukaan ja viipaloi kypsät broilerit. Halkaise nektariinit ja poista kivi. Leikkaa nektariinit viipaleiksi ja grillaa niitä kevyesti öljyttynä hetki, jotta ne saavat hieman väriä ja pehmenevät.
- Viipaloi mansikat. Murenna sinihomejuusto.Levitä salaattisekoitus tarjoiluvadin tai annoskulhojen pohjalle ja asettele pinnalle salaattiainekset.
- Sekoita oliiviöljy ja etikka keskenään kierrevatkaimella. Lisää joukkoon kevätsipulinvarsi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Tarjoa salaatinkastike erikseen kanasalaatin kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Oli hyvää