• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäkurpitsa-fetasalaatti

Raikas, minttuinen kesäkurpitsa-fetasasalaatti maistuu erityisen hyvältä erilaisten grilliruokien kanssa. Tämäkin resepti vain n. 5,30€/annos*.
Kesäkurpitsa-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 210 kcal / annos (190g)

Ainekset

3 annosta
    • 1(650 g)kesäkurpitsa
    • 1/2rklrypsiöljyä
    • 1rs(70 g)tuoretta pinaattia
    • 1ruukkutuoretta minttua
    • 1/2dlpinjansiemeniä paahdettuna
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi, pitkiksi suikaleiksi kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Jätä pehmeä keskiosa käyttämättä. Sekoita suikaleet kulhossa öljyn kanssa. Grillaa nopeasti kuumalla parilapannulla ja anna suikaleiden jäähtyä.
  2. Levitä pinaatti ja minttu salaattivadille. Nostele joukkoon kesäkurpitsasuikaleet. Murustele päälle fetajuusto. Ripottele salaatin pinnalle paahdetut pinjansiemenet ja rouhi päälle mustapippuria. Tarjoa salaatti grillattujen broilerin minuuttipihvien sekä vaalean balsamietikkakastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 210 kcal892 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6