Grillattu naudan ulkofileepihvi ja lämmin papusalaatti
Savupaprikajauhe antaa mukavan säväyksen grillipihviin. Tarjoa pihvi espanjalaisittain papusalaatin kanssa.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- n. 600gnaudan ulkofileetä
- 1tlöljyä
- 1 1/2tlsuola
- 1/2tlmustapippuria
Lämmin papusalaatti
- 2tlk(380 g/230 g)Pirkka isoja valkoisia papuja
- 1salottisipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1-2sellerinvartta
- 1rklöljyä
- 1dlvettä
- 1tlsavupaprikajauhetta
- 2rklvalkoviinietikkaa
- 1/2tlsuolaa
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista.
- Leikkaa liha pihveiksi. Öljyä pinnat kevyesti ja grillaa pihvejä kuumassa grillissä pari minuuttia molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Kääri lihat kaksinkertaiseen folioon vetäytymään papusalaatin valmistamisen ajaksi.
- Huuhtele ja valuta pavut. Kuori ja hienonna sipulit. Huuhtele ja viipaloi sellerinvarret. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipulit ja selleri. Kuullota sekoitellen muutama minuutti. Lisää pannulle vesi, tomaattipyree, savupaprikajauhe, viinietikka ja suola. Sekoita, kunnes pyree ja vesi ovat sekoittuneet. Lisää lopuksi pavut ja kääntele sekaisin varovasti, jotta pavut eivät hajoa. Kuumenna kiehumispisteeseen, jotta pavut lämpenevät.
- Tarjoa pihvien ja papusalaatin kanssa leipää.
Kategoriat
Ruokalajit Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi