• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Metsästäjän broileri eli cacciatore

Cacciatore on italiaa ja tarkoittaa suomeksi metsästäjää. Tomaattinen ja maukas kanapata on perinteinen italialainen ruoka. Resepti vain noin 1,30 €/annos.
Metsästäjän broileri eli cacciatore
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 430 kcal / annos (270g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa broilerinkoivet kahteen osaan nivelen kohdalta veitsellä tai saksilla. Ruskista broilerit kuumalla pannulla öljyssä ja nosta uunivuokaan.
  2. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuutioi selleri ja viipaloi kuorittu porkkana. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Kuullota myös porkkana ja selleri.
  3. Lisää hienonnetut anjovisfileet, säilyketomaatit, vesi, tomaattipyree ja oliivit. Lisää myös rosmariini, laakerinlehdet ja mausteet. Anna liemen kiehahtaa. Maista ja lisää liemeen tarvittaessa suolaa.
  4. Kaada liemi broilereiden päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Sekoita kirsikkatomaatit pataan noin 10 minuuttia ennen kuin otat padan uunista. Tarjoa cacciatore pastan tai riisin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 430 kcal1 800 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille19