Paahdettu parsa
Paahda parsa uunissa ja mausta aasialaisittain seesamiöljyllä ja soijakastikkeella. Tarjoa sellaisenaan lisäkkeenä tai vaikka salaateissa. Noin 1,65€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 500gtuoretta vihreää parsaa
- 1/2rklseesamiöljyä
- mustapippuria
- n. 1rklPirkka kuorittuja seesaminsiemeniä
Lisäksi
- 2tlseesamiöljyä
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois. Paksummat parsat on hyvä myös kuoria kevyesti.
- Levitä parsat pellille leivinpaperin päälle. Valele parsat öljyllä, rouhi päälle mustapippuria ja ripottele hieman suolaa sekä seesaminsiemeniä.
- Paahda uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät ja saavat väriä.
- Sekoita soijakastike ja seesamiöljy keskenään ja pirskota parsojen päälle ennen tarjoilua.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit paahtaa parsat myös grillissä välillä käännellen. Grillissä parsa kypsyy muutamassa minuutissa paksuudesta riippuen. Ripottele mausteet ja seesaminsiemenet tällöin vasta kypsien parsojen päälle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Helpo ja hyvä
Hyvä
Hyvä, helppo ja nopea resepti.