Hyppää sisältöön
Grillattu salaatti ja pestokanaReseptin takana kumppani

Grillattu salaatti ja pestokana

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Rapeat salaatit sopivat loistavasti myös kevyesti grillattaviksi. Viimeistele salaatti caesarkastikkeella, pekonimurulla ja parmesaanilla.

    Ainekset

    4 annosta
    • 2 ps (à 250 g) Pirkka cosmopolitan-salaattia
    • 2 sitruunaa
    • 2 pkt (à 150 g) Pirkka suomalaista pekonia
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • 4 viipaletta maalaisleipää
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 1/4 dl Pirkka Parhaat caesarsalaattikastiketta
    • 2 dl (n. 100 g) Pirkka Parhaat parmesaania lastuina
    • ripaus mustapippuria

    Pestokana

    Lisäksi

    • puisia tai metallisia varrastikkuja

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 526 kJ / 366 kcal
    • Rasva
      25,9 g
    • josta tyydyttynyttä
      5,9 g
    • Hiilihydraatit
      7,5 g
    • josta sokereita
      1,5 g
    • Proteiini
      24,2 g
    • Suola
      1,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Puolita salaatit pituussuunnassa, jätä salaatin kannat paikoilleen. Huuhtele salaatti ja anna kuivua. Puolita sitruunat.
    2. Grillaa sitruunoita keskilämmöllä, leikkuupinta alaspäin 6–8 minuuttia. Lisää pekoniviipaleet ja grillaa niitä 3 minuuttia/puoli tai kunnes ne ovat rapeita. Nosta pekoni hetkeksi talouspaperin päälle.
    3. Nosta grillin lämpötila maksimiin. Sivele halkaistujen salaattien leikkuupinnoille rypsiöljyä ja grillaa niitä leikkuupinta alaspäin 3 minuuttia tai kunnes leikkuupinnoissa on hyvä väri. Sivele leipien leikkuupinnat oliiviöljyllä ja grillaa nopeasti kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat rapeita.
    4. Sivele pullasudilla caesarkastiketta salaatin väleihin ja leikkuupinnan päälle. Hienonna pekoni. Lisää pekoni ja parmesaanilastut tasaisesti salaattien päälle. Mausta mustapippurilla. Tarjoa grillatun maalaisleivän ja sitruunan kanssa.
    5. Levitä pesto fileiden toiselle puolelle. Rullaa fileet niin, että niiden ohuimmat päät jäävät rullien sisään. Sulje rullat varrastikuilla ja mausta pintasuolalla. Joskäytät puutikkuja, liota niitä ennakkoon vedessä.
    6. Grillaa rullia keskilämmöllä kolmelta sivulta, 3 minuuttia/sivu.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,5 (31 arviota)

    • vekkula
      6 vuotta sitten
      kana-geesarsalaatin ainekset käyn hakemassa ensi tilassa
    • Senni2
      6 vuotta sitten
      Pekoni-kanasalaatia vois kokeilla
    • Heppu
      6 vuotta sitten
      Ok!!!