• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Grillatut kaalilohkot

Grillattu kaali on helppo ja herkullinen lisäke grilliruoalle. Grillatut kaalilohkot maistuvat myös sellaisenaan erilaisten kastikkeiden kanssa.
Grillatut kaalilohkot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1/2(n. 550g)keräkaalia
    • 1-2rklöljyä
    • ripausripaus suolaa ja mustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa puolikas kaali neljäksi lohkoksi. Sivele kaalilohkojen pintaan hieman öljyä ja grillaa lohkoihin kaunis paistopinta. Jatka kypsennystä miedolla lämmöllä pari minuuttia, jotta kaali hieman pehmenee. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Tarjoa kaalilohkot esimerkiksi herkullisen maapähkinä-kookoskastikkeen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua