• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaali-kasviscurry

Kaali-kasviscurry
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Pinnalle

    • korianteria tai persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kaali noin 2 cm x 2 cm paloiksi. Kuutioi perunat, viipaloi porkkanat ja suikaloi sipulit.
  2. Kuullota kaikkia kasviksia paistokasarissa noin 3 minuuttia. Lisää currytahna ja kuumenna vielä hetki samalla sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada joukkoon kookosmaito ja kypsennä kannen alla 15-20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  4. Lisää tomaattimurska ja keitä vielä noin 5 minuuttia. Tarkista maku. Hienonna pinnalle runsaasti korianteria tai persiljaa. Tarjoa kasvisruokana lämpimien naanleipien kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84,8 kcal355 kJ
  • Proteiinia1,37 g
  • Hiilihydraatteja7,86 g
  • Rasvaa5,25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5