• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaali-aiolisalaatti

Kaali-aiolisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 114 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kaali veitsellä tai juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi. Raasta (kuorittu) omena.
  2. Sekoita kaali, omena ja aioli kulhossa.
  3. Rouhi suolapähkinät karkeaksi rouheeksi ja ripottele salaatin päälle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 114 kcal476 kJ
  • Proteiinia1,87 g
  • Hiilihydraatteja5,12 g
  • Rasvaa9,55 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4