Hyppää sisältöön
RaputartarTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raputartar

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Raikas raputartar sopii kesäisten muurikkablienien täytteeksi yhdessä smetanan kanssa. Kokeile sitä myös varhaisperunoiden kaverina.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    432 kJ / 104 kcal
  • Rasva
    7,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,2 g
  • Hiilihydraatit
    1,6 g
  • josta sokereita
    1,2 g
  • Proteiini
    6,7 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta ravunpyrstöt ja leikkaa ne veitsellä hieman pienemmiksi.
  2. Huuhdo kasvikset. Leikkaa lehtiselleri, retiisi ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.
  3. Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Anna raputartarin maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
  4. Tarjoa raputartar muurikalla paistettujen blinien kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (11 arviota)