Raputartar
Raikas raputartar sopii kesäisten muurikkablienien täytteeksi yhdessä smetanan kanssa. Kokeile sitä myös varhaisperunoiden kaverina. Noin 1,00€/annos*
- 10 annosta
- alle 15 min
Ainekset
10 annosta
- 1prk(330/170 g)Pirkka ravunpyrstöjä liemessä
- 2(n. 125 g)Pirkka lehtisellerin vartta
- 100gretiisiä
- 1(60 g)punasipuli
- 1rklvalkoviinietikkaa
- ripaussuolaa ja mustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Valuta ravunpyrstöt ja leikkaa ne veitsellä hieman pienemmiksi.
- Huuhdo kasvikset. Leikkaa lehtiselleri, retiisi ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Anna raputartarin maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
- Tarjoa raputartar muurikalla paistettujen blinien kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi