RaputartarTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raputartar

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Raikas raputartar sopii kesäisten muurikkablienien täytteeksi yhdessä smetanan kanssa. Kokeile sitä myös varhaisperunoiden kaverina.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta
1 prk (330 g/170 g)
 
tai
2 (n. 125 g)
 
tai
100 g
 
retiisiä
tai
1 (60 g)
 
punasipuli
tai
2 rkl
 
tai
1 rkl
 
valkoviinietikkaa
tai
ripaus
 
suolaa ja mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
432 kJ / 104 kcal
Rasva
7,5 g
josta tyydyttynyttä
1,2 g
Hiilihydraatit
1,6 g
josta sokereita
1,2 g
Proteiini
6,7 g
Suola
0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Valuta ravunpyrstöt ja leikkaa ne veitsellä hieman pienemmiksi.

Huuhdo kasvikset. Leikkaa lehtiselleri, retiisi ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Anna raputartarin maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.

Tarjoa raputartar muurikalla paistettujen blinien kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka katkarapuja liemessä 330g/170g MSC
    Hinta 4,99/kpl
    29,35/kg
  • Punasipuli ulkomainen
    Hinta n. 0,25/kpl
    2,49/kg
  • Pirkka ekstra-neitsytoliivi