Raputartar
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Raikas raputartar sopii kesäisten muurikkablienien täytteeksi yhdessä smetanan kanssa. Kokeile sitä myös varhaisperunoiden kaverina.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
- 1 prk (330 g/170 g) Pirkka katkarapuja liemessä MSC
- 2 (n. 125 g) Pirkka lehtisellerin vartta
- 100 g retiisiä
- 1 (60 g) punasipuli
- 2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia432 kJ / 104 kcal
- Rasva7,5 g
- josta tyydyttynyttä1,2 g
- Hiilihydraatit1,6 g
- josta sokereita1,2 g
- Proteiini6,7 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Valuta ravunpyrstöt ja leikkaa ne veitsellä hieman pienemmiksi.
- Huuhdo kasvikset. Leikkaa lehtiselleri, retiisi ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Anna raputartarin maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
- Tarjoa raputartar muurikalla paistettujen blinien kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,5(18 arviota)
- yli 60 min3,4(14 arviota)
- alle 15 min4,6(41 arviota)
- 30 - 60 min4,5(15 arviota)
- alle 15 min4,5(263 arviota)
- yli 60 min3,9(9 arviota)
- yli 60 min3,5(24 arviota)
- alle 30 min4,2(37 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (11 arviota)