Paistetut broilerinfileet ja punajuuri-helmipuuroTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistetut broilerinfileet ja punajuuri-helmipuuro

Paistetun broilerinfileen lisänä tarjottava perunahelmistä ja punajuuresta valmistettu ´skandinaavirisotto´ on trendikästä mummolaruokaa. Noin 2,45€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(500 g)Pirkka broilerin fileepihvejä
    • n. 2rklöljyä paistamiseen
    • 1-2tuoretta rosmariininoksaa
    • ripaus suolaa ja mustapippuria

Punajuuri-helmipuuro

    • 1(130 g)pieni punajuuri
    • n. 6dlBlue Diamond mantelijuomaa
    • 1 1/2dlperunasuurimoita
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja leikkaa punajuuri pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuullota punajuurikuutioita kattilan pohjalla öljytilkassa välillä sekoittaen, kunnes ne ovat pehmeän napakoita.
  3. Lisää mantelijuoma ja suola. Kuumenna kiehuvaksi. Sirottele poreilevan mantelijuoman sekaan perunasuurimot koko ajan sekoittaen.
  4. Alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen seosta sekoitellen noin 13 minuuttia tai kunnes perunasuurimot ovat kypsiä. Rakenteen tulisi olla löysähköä. Lisää hieman mantelijuomaa mikäli seos on liian paksua.
  5. Paista broilerifileitä rosmariininoksan kanssa pannulla molemmin puolin noin 15-20 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti helmipuuron ja raikkaan salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Helmipuuro on parhaimmillaan juuri keitettynä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua
  • Kasvissisko23.8.2018

    Broileri ei kyllä ole mitään kasvisruokaa, vegaanisesta puhumattakaan...

  • K-Kuluttajapalvelu23.8.2018

    Kasvissisko, kiitos huomiostasi ja pahoittelut virheestä. Korjaamme reseptin luokittelun.