• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäinen kaalisalaatti

Kesäinen kaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • n. 250gvalkokaalia
    • 1/2purjoa
    • 1/4tuoretta kurkkua
    • 1/2nippuatilliä
    • 1/2nippuapersiljaa

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja hienonna halkaistu huuhdottu purjo. Suikaloi kurkku ja hienonna yrtit.
  2. Lado ainekset kulhoon kerroksittain ja kaada päälle kastike. Sekoita salaatti ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 41 kcal172 kJ
  • Proteiinia1,9 g
  • Hiilihydraatteja3,6 g
  • Rasvaa0,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4