• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kesäinen kaalisalaatti

Kesäinen kaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 41 kcal / annos (125g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 250gvalkokaalia
    • 1/2purjoa
    • 1/4tuoretta kurkkua
    • 1/2nippuatilliä
    • 1/2nippuapersiljaa

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä ja hienonna halkaistu huuhdottu purjo. Suikaloi kurkku ja hienonna yrtit.
  2. Lado ainekset kulhoon kerroksittain ja kaada päälle kastike. Sekoita salaatti ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 41 kcal172 kJ
  • Proteiinia1,9 g
  • Hiilihydraatteja3,6 g
  • Rasvaa0,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua
  • anonyymi:365733319.6.2017

    Kunhan saamme kotimaista varhaiskaalta, niin tämäkin on hyvä resepti tuo sitruuna vinaingrette tuo makua kirpeyttä salaattiin on raikasta, kun aineet ovat kylmiä. Yleensäkin salaattikastikkeet tuovat kypsyyttä ja salaatin vitamiinit imeytyvät paremmin elismistössä.