• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Grillatut kuningaskatkarapuvartaatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillatut kuningaskatkarapuvartaat

Kuningaskatkaravuista valmistuu näyttävää sormisyötävää, kun ne marinoi ensin kuorineen ja tikuttaa ennen grillausta varrastikkuihin. Noin 5,25€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 300 g)Pirkka kuningaskatkarapuja (pakaste)

Lime-chilimarinadi

    • 2valkosipulinkynttä
    • 2rkllimetin mehua
    • 1rkllimetin raastettua kuorta
    • 3/4dlrypsiöljyä
    • 1 1/2tlmerisuolahiutaleita
    • rouhittua mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata kuningaskatkaravut paketin ohjeen mukaan.
  2. Valmista ensin marinadi. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.
  3. Laita pakkauksen ohjeen mukaan sulatetut ravut marinadiin ja anna marinoitua vähintään pari tuntia.
  4. Pujota katkaravut varrastikkuihin pyrstö edellä. Valele vielä marinadilla ja grillaa kypsiksi.
  5. Tarjoa gochujang-majoneesin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä ennen käyttöä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua