Grillatut kuningaskatkarapuvartaat
Kuningaskatkaravuista valmistuu näyttävää sormisyötävää, kun ne marinoi ensin kuorineen ja tikuttaa ennen grillausta varrastikkuihin. Noin 5,25€/annos.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 300 g)Pirkka kuningaskatkarapuja (pakaste)
Lime-chilimarinadi
- 2valkosipulinkynttä
- 2rkllimetin mehua
- 1rkllimetin raastettua kuorta
- 3/4dlrypsiöljyä
- 1 1/2tlmerisuolahiutaleita
- mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Sulata kuningaskatkaravut paketin ohjeen mukaan.
- Valmista ensin marinadi. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.
- Laita pakkauksen ohjeen mukaan sulatetut ravut marinadiin ja anna marinoitua vähintään pari tuntia.
- Pujota katkaravut varrastikkuihin pyrstö edellä. Valele vielä marinadilla ja grillaa kypsiksi.
- Tarjoa gochujang-majoneesin kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä ennen käyttöä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi