Kuningaskatkarapuvartaat
Kuningaskatkarapuvartaat saavat maun helposta marinadista. Ne valmistuvat nopeasti grillissä.
2 annostayli 60 min146 kcal / 100 g
Ainekset
2 annosta
- 1rs(300 g)kuningaskatkarapuja (pakaste)
- 4varrastikkua
Marinadi
- 2rkllimetinmehua
- 2rklöljyä
- 2valkosipulinkynttä
- 2rklkorianteria tai persiljaa hienonnettuna
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlsambal oelek chilitahnaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
yli 60 min- Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä ravun pää irti. Leikkaa sulaneen katkaravun kuori keskeltä halki saksilla. Poista kuori ja musta suoli.
- Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää katkaravut ja anna maustua kelmulla peitettynä jääkaapissa 1/2-1 tuntia. Sekoita välillä.
- Pujota katkaravut vedessä liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa 7-8 cm:n etäisyydellä grillivastuksesta tai hiilloksesta noin 5 minuuttia. Käännä vartaat kerran kypsennyksen puolivälissä. Tarjoa vartaat salaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 146 kcal609 kJ
- Proteiinia 16,1 g
- Hiilihydraatteja0,5 g
- Rasvaa8,78 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi