• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillatut pikkusalaatit

Grillatut kasvikset keventävät ateriaa. Salaattiin grillataan nopeasti kaunis pintaväri.
Grillatut pikkusalaatit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 15 min
  • 73,6 kcal / annos (100g)

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa salaatit pitkittäin neljään osaan siten, että osat pysyvät kasassa kannan avulla.
  2. Grillaa salaattilohkoihin kaunis pintaväri nopeasti parilalla tai pannulla rasvassa.
  3. Nosta salaatit tarjoiluvadille. Valuta salaattien päälle balsamietikkakastiketta ja öljyä. Ripottele pinnalle parmesaania ja mausta ripauksella mustapippuria.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 73,6 kcal308 kJ
  • Proteiinia6,43 g
  • Hiilihydraatteja0,84 g
  • Rasvaa4,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3