Naudan ulkofileepihvit grillissä
Herkulliset ulkofilepihvit valmistuvat grillissä. Parmesaanilla maustettu voi antaa viimeisen silauksen ja raikkaana lisäkkeenä tarjotaan grillattua pikkusalaattia.
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4(600 g)naudan ulkofileepihviä
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Maustevoi
- 50ghuoneenlämpöistä voita
- 1rkltuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 1tlworchestershirekastiketta
- 1/4tlmustapippuria
Lisäksi
- 1ps(2 kpl/200 g)Pirkka Parhaat rapeaa pikkusalaattia
- 1rklsitruunanmehua
- 3/4tlsormisuolaa
Paistamiseen
- 2rklrypsiöljyä
Valmistus
yli 60 min- Valmista ensin maustevoi. Sekoita pehmenneeseen voihin loput ainekset. Kääri maustevoi leivinpaperiin pötkköksi ja pakasta muutama tunti.
- Mausta pihvit suolalla ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti. Kuivaa pihvien pinta. Leikkaa huuhdotut salaatit pituussuunnassa puoliksi.
- Kuumenna grilli. Kuivaa pihvien pinta ja voitele ne öljyllä. Grillaa pihvejä 1-2 minuuttia per puoli pihvin paksuudesta riippuen. Käännä pihvit vain kerran paistamisen aikana. Mausta lopuksi mustapippurilla.
- Paista salaatit grillissä, kunnes ne ovat saaneet väriä ja hieman pehmentyneet. Valuta pinnalle sitruunamehua ja mausta sormisuolalla.
- Leikkaa maustevoista viipaleet ja nosta kuumien pihvien päälle. Tarjoa heti.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi