• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Herneenversopesto

Maukas herneenversopesto valmistuu erittäin nopeasti tehosekoittimella tai monitoimikoneella.
Herneenversopesto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 414 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele herneenversot 3 osaan. Hienonna valkosipulinkynsi veitsellä.
  2. Mittaa kaikki ainekset, valkosipulia lukuunottamatta, tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Ohenna pestoa vedellä. (Vesilisäys vaalentaa peston väriä.)
  3. Sekoita joukkoon hienonnettu valkosipuli. Tarjoa pastan kanssa. Sopii myös leivän levitteeksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 414 kcal1 730 kJ
  • Proteiinia5,98 g
  • Hiilihydraatteja3,82 g
  • Rasvaa42,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille