HalloumiranskalaisetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Halloumiranskalaiset

Hittiruoka, halloumiranskalaiset, onnistuu myös kotikeittiössä! Viimeistele annos granaattiomenasiirapilla ja jogurttikastikkeella. Noin 4,80 €/annos.

  • 2-4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

2-4 annosta

Lisäksi

    • 1lrypsiöljyä

Granaattiomenasiirappi

    • 1dlvaaleaa siirappia tai hunajaa
    • 1/2ps(à 250 g)Pirkka granaattiomenansiemeniä (pakaste)

Jogurttikastike

    • 1prk(250 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
    • 1tlRas el Hanout –mausteseosta (esim. Santamaria)

Lisäksi

    • tuoretta minttua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin siirappi. Mittaa siirappi ja granaattiomenansiemenet kattilaan. Kiehauta, anna jäähtyä ja siivilöi siirappi.
  2. Sekoita jogurttiin mausteseos ja anna maustua jääkaapissa.
  3. Leikkaa halloumi noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa viipaleet pitkittäin 2-3 osaan.
  4. Sekoita vehnäjauhot ja kuivattu sitruunakuori keskenään. Pyörittele halloumipalat vehnäjauhoseoksessa.
  5. Kuumenna öljy wokpannussa tai paistokasarissa 180 asteiseksi. Voit kokeilla öljyn kuumuuden leipäpalalla. Öljy on riittävän kuumaa, kun leipäpala ruskistuu noin 20 sekunnissa.
  6. Paista juustot muutamassa erässä öljyssä, noin kahden minuutin ajan. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.
  7. Tarjoa jogurttikastikkeen ja granaattiomenasiirapin kanssa. Viimeistele mintulla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua