Possun ulkofileepihvit ja halloumi-tomaattisalsa
Possun ulkofileepihvit ja halloumi-tomaattisalsa valmistetaan grillissä tai pannussa paistamalla.
3 annostaalle 30 min146 kcal / 100 g
Ainekset
3 annosta
- 1rs(360 g/3 kpl)pintamaustettuja porsaan ulkofileepihvejä
Salsa
- 1pkt(250 g)Pirkka halloumijuustoa
- 5(500 g)tomaattia
- n. 1/2dltuoretta minttua hienonnettuna
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Valmista ensin salsa. Viipaloi juusto ja kuivaa paloja hieman talouspaperilla. Paista pannulla rasvassa kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Leikkaa jäähtynyt halloumi pieniksi kuutioiksi.
- Poista tomaateista siemenet halutessasi ja kuutioi tomaatit. Sekoita halloumi- ja tomaattikuutiot keskenään. Mausta mintulla, mustapippurilla ja tilkalla oliiviöljyä.
- Paista tai grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa lisäksi esimerkiksi lohkoperunoita.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 146 kcal612 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja3,22 g
- Rasvaa10 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi