• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possun ulkofileepihvit ja halloumi-tomaattisalsa

Possun ulkofileepihvit ja halloumi-tomaattisalsa valmistetaan grillissä tai pannussa paistamalla.
Possun ulkofileepihvit ja halloumi-tomaattisalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 146 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Salsa

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin salsa. Viipaloi juusto ja kuivaa paloja hieman talouspaperilla. Paista pannulla rasvassa kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Leikkaa jäähtynyt halloumi pieniksi kuutioiksi.
  2. Poista tomaateista siemenet halutessasi ja kuutioi tomaatit. Sekoita halloumi- ja tomaattikuutiot keskenään. Mausta mintulla, mustapippurilla ja tilkalla oliiviöljyä.
  3. Paista tai grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa lisäksi esimerkiksi lohkoperunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 146 kcal612 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja3,22 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8