• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Halloween-kebakot

Jauhelihakebakot sopivat hyvin lasten halloween-juhlien suolapalaksi.
Halloween-kebakot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 210 kcal / 100 g

Ainekset

    • 500gjauhelihaa
    • 1muna
    • 1tlsuolaa
    • 1tlPirkka pippurisekoitusta
    • 1tlPirkka oreganoa
    • 1rklPirkka sinappia
    • 2rklchiliketsuppia
    • puisia varrastikkuja
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita jauhelihan joukkoon muna ja mausteet tasaiseksi seokseksi. Muotoile taikinasta kostutetulla leikkuulaudalla paksuhkoja noin 10 cm:n pituisia tankoja 10-15 kpl ja työnnä niihin varrastikut. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Käännä välillä. Pane tarjolle mustalle vadille ja koristele persiljalla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 210 kcal881 kJ
  • Proteiinia16,8 g
  • Hiilihydraatteja1,97 g
  • Rasvaa15,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua