• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäinen possupannu

Hedelmäinen possupannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 96,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(300 g)marinoituja porsaan kinkkusuikaleita
    • 1rklöljyä
    • 1iso sipuli
    • 1appelsiini
    • 1isoomena
    • 2dlPirkka omenatäysmehua
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1tlrosmariinia
    • 1rklPirkka sinappia
    • 1/2rklvaaleaa suurustetta
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista lihasuikaleet paistokasarissa kahdessa erässä. Sekoita paistokasariin lihan joukkoon suikaloitu sipuli. Hauduta hetki.
  2. Lisää omenatäysmehu, luumut, kuorittu, suikaloitu omena ja veitsellä kuorittu, lohkottu appelsiini. Mausta kastike. Hauduta ruokaa kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Suurusta vaalealla suurustejauheella pakkauksen ohjeen mukaan ja hauduta vielä muutama minuutti. Hienonna pinnalle persiljaa. Tarjoa keitetyn riisin ja raastesalaatin kanssa

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,5 kcal404 kJ
  • Proteiinia4,59 g
  • Hiilihydraatteja9,04 g
  • Rasvaa4,77 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille