• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lankomiehen poronlihakeitto

Lankomiehen poronlihakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 40,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuullota sipulikuutiot voissa ja siirrä kattilaan. Kaada joukkoon herkkusienten liemi.
  2. Ruskista poronkäristys kuumalla pannulla. Lisää joukkoon sienet ja ruskista myös ne. Siirrä lihaseos kattilaan. Huuhtele pannu vedellä ja kaada kattilaan lihojen päälle. Lisää loput vedestä, keittojuurekset, hienonnetut valkosipulit ja mausteet.
  3. Keitä hiljaa 15-20 minuuttia. Lisää keittoon runsaasti tuoretta timjamia ja tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 40,5 kcal169 kJ
  • Proteiinia3,32 g
  • Hiilihydraatteja1,91 g
  • Rasvaa2,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille