Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Lankomiehen poronlihakeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lankomiehen poronlihakeitto

Helppo porokeitto maistuu sekä arkena että viikonloppuna.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuullota sipulikuutiot voissa ja siirrä kattilaan. Kaada joukkoon herkkusienten liemi.
  2. Ruskista poronkäristys kuumalla pannulla. Lisää joukkoon sienet ja ruskista myös ne. Siirrä lihaseos kattilaan. Huuhtele pannu vedellä ja kaada kattilaan lihojen päälle. Lisää loput vedestä, keittojuurekset, hienonnetut valkosipulit ja mausteet.
  3. Keitä hiljaa 15–20 minuuttia. Lisää keittoon runsaasti tuoretta timjamia ja tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille2 arvostelua