• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauhelihaborssikeitto

Helppo borssikeitto syntyy punajuurisoseesta, jauhelihasta ja kasvissuikaleista. Jauhelihaborssikeitto on helppo ja edullinen arkiruoka.
Jauhelihaborssikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 53 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(250 g)Pirkka naudan paistijauhelihaa 8 %
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1pkt(500 g)Pirkka punajuuri-perunasosetta
    • 6dlvettä
    • 1tlmeiramia
    • 2rklväkiviinaetikkaa

Pinnalle

    • persiljaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pinnoitetussa kattilassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää joukkoon punajuuriperunasose ja vesi. Kiehauta. Lisää kasvissuikaleet ja anna kiehua 2-3 minuuttia.
  3. Mausta lopuksi meiramilla ja etikalla. Tarkista maku. Koristele persiljalla. Tarjoa lisäksi jogurttia ja tuoretta leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 53 kcal222 kJ
  • Proteiinia3,56 g
  • Hiilihydraatteja4,82 g
  • Rasvaa2,16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille