• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
JauhelihaborssikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Jauhelihaborssikeitto

Helppo borssikeitto syntyy punajuurisoseesta, jauhelihasta ja kasvissuikaleista. Jauhelihaborssikeitto on helppo ja edullinen arkiruoka.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 53 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(250 g)Pirkka naudan paistijauhelihaa 8 %
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1pkt(500 g)Pirkka punajuuri-perunasosetta
    • 6dlvettä
    • 1tlmeiramia
    • 2rklväkiviinaetikkaa

Pinnalle

    • persiljaa

Lisäksi

    • 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pinnoitetussa kattilassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää joukkoon punajuuriperunasose ja vesi. Kiehauta. Lisää kasvissuikaleet ja anna kiehua 2-3 minuuttia.
  3. Mausta lopuksi meiramilla ja etikalla. Tarkista maku. Koristele persiljalla. Tarjoa lisäksi jogurttia ja tuoretta leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 53 kcal222 kJ
  • Proteiinia3,56 g
  • Hiilihydraatteja4,82 g
  • Rasvaa2,16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille