Jauhelihaborssikeitto
Helppo borssikeitto syntyy punajuurisoseesta, jauhelihasta ja kasvissuikaleista. Jauhelihaborssikeitto on helppo ja edullinen arkiruoka.
4 annostaalle 30 min53 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1rs(250 g)Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1pkt(500 g)Pirkka punajuuri-perunasosetta
- 6dlvettä
- 1ps(250 g)Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
- 1tlmeiramia
- 2rklväkiviinaetikkaa
Pinnalle
- persiljaa
Lisäksi
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
Valmistus
alle 30 min- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pinnoitetussa kattilassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää joukkoon punajuuriperunasose ja vesi. Kiehauta. Lisää kasvissuikaleet ja anna kiehua 2-3 minuuttia.
- Mausta lopuksi meiramilla ja etikalla. Tarkista maku. Koristele persiljalla. Tarjoa lisäksi jogurttia ja tuoretta leipää.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 53 kcal222 kJ
- Proteiinia 3,56 g
- Hiilihydraatteja4,82 g
- Rasvaa2,16 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi