• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hapankorppu-lohirullat

Ihanat kylmäsavulohella ja tuorejuustolla täytetyt hapankorppurullat voit valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Sopii tarjottavaksi joulupöydässä tai noutopöydässä.
Hapankorppu-lohirullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 viipaletta
  • yli 60 min
  • 187 kcal / 100 g

Ainekset

30 viipaletta

Kostutukseen

    • 2rklsitruunan- tai limetinmehua + vettä

Valmistus

yli 60 min
  1. Kasta hapankorput sitruunaveteen ja levitä ne kelmun päälle hieman limittäin (3 x 5 kpl) suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon maito. Levitä hapankorppujen päälle puolet tuorejuustosta ja sitten lohiviipaleet. Levitä pinnalle loppu tuorejuustoseos ja tilli.
  3. Peitä pinta kelmulla ja anna hapankorppujen kostua noin 15 minuuttia, kunnes levyn voi kääriä rullalle. Kääri levy tiukalle rullalle kelmun avulla. Kiedo rulla vielä alumiinifolion sisään.
  4. Anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Viipaloi tarjolle.

Tiesitkö että...

Vinkki! Rullan voi myös pakastaa ja viipaloida hieman kohmeisena.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 187 kcal781 kJ
  • Proteiinia9,45 g
  • Hiilihydraatteja15,1 g
  • Rasvaa9,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua