• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Silli-hapankorppukaviaari

Silli-hapankorppukaviaari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8-10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 125 kcal / annos (55g)

Ainekset

8-10 annosta

Koristeeksi

    • tilliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne.
  2. Kuutioi sillifileet. Pane hapankorput pieneen muovipussiin ja rouhi ne kaulimen avulla melko karkeaksi rouheeksi.
  3. Mausta jogurtti tillillä, sitruunanmehulla ja sitruunankuoriraasteella. Sekoita jogurtin joukkoon loput ainekset. Koristele tillillä. Tarjoa silli-hapankorppukaviaari perunoiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 125 kcal523 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille