Silli-hapankorppukaviaari
Helppo sillikaviaari saa makua ja suutuntumaa hapankorpuista. Sillikaviaari sopii tarjottavaksi kalapöytään, mutta cocktailpalojen päälle.
8-10 annosta30 - 60 min125 kcal / annos (55g)
Ainekset
8-10 annosta
- 1pkt(n. 180 g)Pirkka matjessillifileitä
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunan raastettua kuorta
Koristeeksi
- tilliä
Valmistus
30 - 60 min- Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne.
- Kuutioi sillifileet. Pane hapankorput pieneen muovipussiin ja rouhi ne kaulimen avulla melko karkeaksi rouheeksi.
- Mausta jogurtti tillillä, sitruunanmehulla ja sitruunankuoriraasteella. Sekoita jogurtin joukkoon loput ainekset. Koristele tillillä. Tarjoa silli-hapankorppukaviaari perunoiden kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 55g100 g
- 125 kcal523 kJ
- Proteiinia 5 g
- Hiilihydraatteja13 g
- Rasvaa6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi