Silli-hapankorppukaviaari
- Annosmäärä8–10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Helppo sillikaviaari saa makua ja suutuntumaa hapankorpuista. Sillikaviaari sopii tarjottavaksi kalapöytään, mutta cocktailpalojen päälle.
Ainekset
8–10 annosta
4 | tai |
1 pkt (n. 180 g) | tai |
2 | tai |
1 prk (200 g) | tai |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1 tl | sitruunan raastettua kuorta tai |
Koristeeksi | |
---|---|
tilliä tai |
Valmistus
30 - 60 min
Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne.
Kuutioi sillifileet. Pane hapankorput pieneen muovipussiin ja rouhi ne kaulimen avulla melko karkeaksi rouheeksi.
Mausta jogurtti tillillä, sitruunanmehulla ja sitruunankuoriraasteella. Sekoita jogurtin joukkoon loput ainekset. Koristele tillillä. Tarjoa silli-hapankorppukaviaari perunoiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,3(7 arviota)
- 30 - 60 min3,8(5 arviota)
- yli 60 min3,8(102 arviota)
- 30 - 60 min3,0(1 arvio)
- yli 60 min
- yli 60 min4,5(2 arviota)
- yli 60 min3,8(36 arviota)
- 30 - 60 min
Arvostele resepti
ka. 2,0 (2 arviota)