• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savustettu kana

Kokonaisena savustetussa kanassa on mehevä rakenne.
Savustettu kana
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 138 kcal / 100 g (285g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsentämistä. Pyyhi pinta talouspaperilla kuivaksi.
  2. Savusta broileria savustuspöntössä tai sähkösavustimessa noin 1 tunti tai kunnes sisälämpötila on paksuimmasta kohdasta 75 astetta. Broilerista irtoaa nestettä kypsennyksen aikana, joten varaa alle pelti, jotta rasva ei tipu pöntön pohjalle. Tarjoa savustettu kana esimerkiksi salaatin ja ranch-kastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 138 kcal578 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja0 g
  • Rasvaa6,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille20
  • joppe21.8.2016

    Eka kertaa kokeilin ja oli herkkua! Suosittelen!

  • kana on kana5.8.2016

    Ohjeen nimessä kana, ohje kuitenkin broilerille - eri tuote. eri maku, eri valmistusaika....

  • Savustaja22.7.2016

    Onko jotain hyvää keinoa mitata savustuksessa olevan broilerin sisälämpötilaa. Mittaria en laittaisi savustumaan. Ehkä digikinkkumittarin anturi kävisi, sen johdolle vain ei ole aukkoa sähkösavustimessa. Ehkä sen reikä pitää yrittää jotenkin saada rosteripeltiin.