• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
HärkiskebabReseptin teki kumppani

Härkiskebab

Vegaaninen Härkiskebab taltuttaa isommankin nälän. Resepti: Kaks Kokkia

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(250 g)Verso Härkis kypsää härkäpapuvalmistetta

Pitaleipä

    • 1 1/2dlvettä
    • 1/2pskuivahiivaa
    • 1/2tlsuolaa
    • rypsiöljyä
    • 3 1/2dlvehnäjauhoja

Pikkelöity punasipuli

    • 2punasipulia

1-2-3-liemi

    • 1/2dletikkaa
    • 1dlsokeria
    • 1 1/2dlvettä

Julienne-kasvikset

    • 2porkkanaa
    • 1kesäkurpitsa
    • yrttisuolaa

Vegaanimajoneesi

    • n. 1dlrypsiöljyä
    • n. 1/2dlmaustamatonta soijamaitoa
    • 1tlvalkoviinietikkaa
    • suolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita hiiva jauhoihin. Yhdistä aineet. Sekoita tasaiseksi palloksi, jaa neljään osaan ja pyöritä uudelleen palloiksi. Kohota liinan alla lämpimässä paikassa 20 min. Kaulitse lätyiksi ja paista kuivalla pannulla. Anna jäähtyä.
  2. Pilko sipulit. Yhdistä liemen aineet ja keitä kunnes sokeri on sulanut. Kaada kuumana sipulien päälle ja anna tekeytyä.
  3. Leikkaa mandoliinilla kasviksista julienne-suikaletta. Mausta yrttisuolalla ja anna tekeytyä.
  4. Sekoita aineet sauvasekoitinkulhoon. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja soseuta pari kertaa. Nosta sauvaa hiljalleen ylös kulhon pohjasta. Paista Härkistä pannulla öljyssä. Mausta suolalla. Kokoa kebabit.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua