Härkiskebab
Vegaaninen Härkiskebab taltuttaa isommankin nälän. Resepti: Kaks Kokkia
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(250 g)Beanit Härkis Original kypsää härkäpapuvalmistetta
Pitaleipä
- 1 1/2dlvettä
- 1/2pskuivahiivaa
- 1/2tlsuolaa
- rypsiöljyä
- 3 1/2dlvehnäjauhoja
Pikkelöity punasipuli
- 2punasipulia
1-2-3-liemi
- 1/2dletikkaa
- 1dlsokeria
- 1 1/2dlvettä
Julienne-kasvikset
- 2porkkanaa
- 1kesäkurpitsa
- yrttisuolaa
Vegaanimajoneesi
- n. 1dlrypsiöljyä
- n. 1/2dlmaustamatonta soijamaitoa
- 1tlvalkoviinietikkaa
- suolaa
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita hiiva jauhoihin. Yhdistä aineet. Sekoita tasaiseksi palloksi, jaa neljään osaan ja pyöritä uudelleen palloiksi. Kohota liinan alla lämpimässä paikassa 20 min. Kaulitse lätyiksi ja paista kuivalla pannulla. Anna jäähtyä.
- Pilko sipulit. Yhdistä liemen aineet ja keitä kunnes sokeri on sulanut. Kaada kuumana sipulien päälle ja anna tekeytyä.
- Leikkaa mandoliinilla kasviksista julienne-suikaletta. Mausta yrttisuolalla ja anna tekeytyä.
- Sekoita aineet sauvasekoitinkulhoon. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja soseuta pari kertaa. Nosta sauvaa hiljalleen ylös kulhon pohjasta. Paista Härkistä pannulla öljyssä. Mausta suolalla. Kokoa kebabit.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Onko unohtunut kokonaan Suomenkieli.!