Hillottu punasipuli
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Hillottu punasipuli on purkitettu sipuliherkku, joka maistuu erinomaisesti juustojen tai joulukinkun kera. Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 (500–600 g) | punasipulia tai |
1 dl | vettä tai |
1 dl | etikkaa tai |
1 dl | sokeria tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Anna kiehahtaa.
Lisää viipaloidut sipulit ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmentyneet. Jäähdytä seos kattilassa liemineen ja purkita haaleana. Tarjoa esimerkiksi juustojen tai joulukinkun kanssa.
Vinkki! Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Punasipuli 500g Suomi 2lkEtuhinta 0,99/kpl1,98/kgnorm. 1,29/kpl (2,58/kg)
- Pirkka etikka 500mlHinta 1,59/kpl3,18/l
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- Punasipuli 500g luomuHinta 2,59/kpl5,18/kg
- K-Menu etikka 1,5lHinta 1,39/kpl0,93/l
- Rajamäen perinteinen väkiviinaetikka 1,5lHinta 4,75/kpl3,17/l
- Dansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,55/kpl1,55/kg
- K-Menu sokeri 1 kgHinta 1,29/kpl1,29/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,3(30 arviota)
- alle 30 min3,3(88 arviota)
- yli 60 min3,9(29 arviota)
- yli 60 min4,0(60 arviota)
- alle 15 min3,8(22 arviota)
- alle 30 min4,6(39 arviota)
- yli 60 min3,7(23 arviota)
- alle 30 min3,3(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (64 arviota)
- Teilorin Lissu4 päivää sittenHelppo ja loistava lisuke! Sopii monen ruokalajin kanssa.
- Heemi4 kuukautta sittenTämä on hyvä, vaihdoin vielä puolet etiikasta punaviinietikkaan. Hampurilaisen/tortillan välissä, ai ai nam.
- JuhJuh1 vuosi sittenOikein hyvää. Parempaa saa kun etikassa käyttää 1/4 balsamicoa ja 3/4 tavan etikkaa
- Elisabet4 vuotta sittenTämä ohje on niin paras! Olen tehnyt monta kertaa, ensin jouluksi ja sitten maustamaan salaatteja.