• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hillottu punasipuli

Hillottu punasipuli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 77 kcal / 100 g

Ainekset

    • 6(500 - 600 g)punasipulia
    • 1dlvettä
    • 1dletikkaa
    • 1dlsokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Anna kiehahtaa.
  2. Lisää viipaloidut sipulit ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmentyneet. Jäähdytä seos kattilassa liemineen ja purkita haaleana. Tarjoa kinkun kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 77 kcal322 kJ
  • Proteiinia0,81 g
  • Hiilihydraatteja17,7 g
  • Rasvaa0,12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7