Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Hillottu punasipuliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hillottu punasipuli

Hillottu punasipuli on purkitettu sipuliherkku, joka maistuu erinomaisesti juustojen tai joulukinkun kera. Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.

Ainekset

    • 6(500–600 g)punasipulia
    • 1dlvettä
    • 1dletikkaa
    • 1dlsokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Anna kiehahtaa.
  2. Lisää viipaloidut sipulit ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmentyneet. Jäähdytä seos kattilassa liemineen ja purkita haaleana. Tarjoa esimerkiksi juustojen tai joulukinkun kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille46 arvostelua