Hillottu punasipuliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hillottu punasipuli

  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Hillottu punasipuli on purkitettu sipuliherkku, joka maistuu erinomaisesti juustojen tai joulukinkun kera. Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 (500–600 g)
 
punasipulia
tai
1 dl
 
vettä
tai
1 dl
 
etikkaa
tai
1 dl
 
sokeria
tai

Valmistus

alle 30 min

Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Mittaa kattilaan vesi, etikka ja sokeri. Anna kiehahtaa.

Lisää viipaloidut sipulit ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmentyneet. Jäähdytä seos kattilassa liemineen ja purkita haaleana. Tarjoa esimerkiksi juustojen tai joulukinkun kanssa.

Vinkki! Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Punasipuli 500g Suomi 2lk
    Etuhinta 0,99/kpl
    1,98/kg
    norm. 1,29/kpl (2,58/kg)
  • Pirkka etikka 500ml
    Hinta 1,59/kpl
    3,18/l
  • Pirkka sokeri 1 kg
    Hinta 1,49/kpl
    1,49/kg
  • Punasipuli 500g luomu
    Hinta 2,59/kpl
    5,18/kg
  • K-Menu etikka 1,5l
    Hinta 1,39/kpl
    0,93/l
  • Rajamäen perinteinen väkiviinaetikka 1,5l
    Hinta 4,75/kpl
    3,17/l
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    Hinta 1,55/kpl
    1,55/kg
  • K-Menu sokeri 1 kg
    Hinta 1,29/kpl
    1,29/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (64 arviota)

  • Teilorin Lissu
    4 päivää sitten
    Helppo ja loistava lisuke! Sopii monen ruokalajin kanssa.
  • Heemi
    4 kuukautta sitten
    Tämä on hyvä, vaihdoin vielä puolet etiikasta punaviinietikkaan. Hampurilaisen/tortillan välissä, ai ai nam.
  • JuhJuh
    1 vuosi sitten
    Oikein hyvää. Parempaa saa kun etikassa käyttää 1/4 balsamicoa ja 3/4 tavan etikkaa
  • Elisabet
    4 vuotta sitten
    Tämä ohje on niin paras! Olen tehnyt monta kertaa, ensin jouluksi ja sitten maustamaan salaatteja.