Hasselbackan kurpitsat
Hasselbackan kurpitsat saavat makua chilistä, valkosipulista ja lehtipersiljasta. Tarjoa näyttävät kurpitsat sellaisenaan tai lisäkkeenä. Noin 1,50 €/annos*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2(n. 1,5 kg)myskikurpitsaa
- 25gvoita
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1/4dlkorppujauhoja
- 1/2tlsuolaa
Lisäksi
- 1/2dllehtipersiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Kuori kurpitsat ja halkaise ne pitkittäin kahtia. Kaavi lusikalla siemenet pois.
- Pane kurpitsat pellille leivinpaprin päälle leikkuupinta alaspäin. Esikypsennä kurpitsoja 225-asteisen uunin keskitasolla 25 minuuttia.
- Leikkaa kurpitsojen pintaan tiheät poikittaiset viillot. Sekoita valkosupulinkynsi ja voi keskenään, ja levitä valkosipulivoi kurpitsojen päälle. Ripottele pinnalle suola ja korppujauhot.
- Jatka kurpitsojen kypsennystä vielä noin 20 minuuttia. Nosta pelti lopuksi ylätasolle ja jatka kysennystä noin 5 minuuttia.
- Ripottele kypsien kurpitsojen pinnalle chiliä ja lehtipersiljaa. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Piristävä herkku marraskuulle! Valkosipulivoita kannattaa valella reilusti ja valkosipulin määrän tietysti tuplasin! Bataatti voisi olla vielä helpompi ja herkullisempi vaihtoehto!