Hasselbackan kurpitsat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Hasselbackan kurpitsat saavat makua chilistä, valkosipulista ja lehtipersiljasta. Tarjoa näyttävät kurpitsat sellaisenaan tai lisäkkeenä.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 (n. 1,5 kg) | myskikurpitsaa tai |
25 g | voita tai |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
1/4 dl | korppujauhoja tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Lisäksi | |
---|---|
1 | tai |
1/2 dl | lehtipersiljaa hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 201 kJ / 48 kcal |
Rasva | 2,2 g |
josta tyydyttynyttä | 1,3 g |
Hiilihydraatit | 4,2 g |
josta sokereita | 2,7 g |
Proteiini | 1,4 g |
Suola | 0,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Kuori kurpitsat ja halkaise ne pitkittäin kahtia. Kaavi lusikalla siemenet pois.
Pane kurpitsat pellille leivinpaprin päälle leikkuupinta alaspäin. Esikypsennä kurpitsoja 225-asteisen uunin keskitasolla 25 minuuttia.
Leikkaa kurpitsojen pintaan tiheät poikittaiset viillot. Sekoita valkosupulinkynsi ja voi keskenään, ja levitä valkosipulivoi kurpitsojen päälle. Ripottele pinnalle suola ja korppujauhot.
Jatka kurpitsojen kypsennystä vielä noin 20 minuuttia. Nosta pelti lopuksi ylätasolle ja jatka kysennystä noin 5 minuuttia.
Ripottele kypsien kurpitsojen pinnalle chiliä ja lehtipersiljaa. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Myskikurpitsa luomuHinta n. 4,04/kpl4,49/kg
- Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lkHinta 1,69/kpl16,90/kg
- Järvikylä lehtipersilja rkk FIHinta 1,89/kpl
- Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlaktHinta 4,55/kpl11,37/kg
- Pirkka korppujauho 320gHinta 1,19/kpl3,72/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka mieto punainen chili 50g 1lk Roosa nauhaEtuhinta 1,29/kpl25,80/kgnorm. 1,69/kpl
- MyskikurpitsaHinta n. 3,32/kpl3,69/kg
- MyskikurpitsaHinta n. 2,06/kpl2,29/kg
- Pirkka valkosipuli 100 g 2lkHinta 1,29/kpl12,90/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,50/kpl9,95/kg
- Valio Eila voi 200g laktoositon vähäsuolainenHinta 2,99/kpl14,95/kg
- Plussa-etu −20 %Valio palavoi 500g normaalisuolainenPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kplEnintään 2 kpl/asiakas5,98/kgIlman Plussa-korttia 3,75/kpl
- Myllyn Paras Korppujauho 300gHinta 1,29/kpl4,30/kg
- Moilas korppujauho 350g gluteenitonHinta 3,89/kpl11,11/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(93 arviota)
- 30 - 60 min3,6(67 arviota)
- yli 60 min3,9(141 arviota)
- 30 - 60 min3,9(46 arviota)
- 30 - 60 min4,6(31 arviota)
- 30 - 60 min3,9(163 arviota)
- 30 - 60 min3,5(55 arviota)
- yli 60 min4,0(49 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (128 arviota)
- Kristiina4 vuotta sittenPiristävä herkku marraskuulle! Valkosipulivoita kannattaa valella reilusti ja valkosipulin määrän tietysti tuplasin! Bataatti voisi olla vielä helpompi ja herkullisempi vaihtoehto!