• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Valkosipulivoi-uunilohi

N. 1,75€/annos.
Valkosipulivoi-uunilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 369 kcal / annos (190g)

Ainekset

6 annosta
    • 2(à 450 g)Leroy lohifileepalaa
    • 1tlsuolaa
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rklpiparjuurta raastettuna
    • 1/2dllehtipersiljaa hienonnettuna
    • 40gvoita

Piparjuuridippi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta lohifileepalat pellille leivinpaperin päälle ja ripottele kalan pintaan suola. Leikkaa palojen pintaan 2-3 viiltoa.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita valkosipuli, piparjuuri, lehtipersilja ja voi tasaiseksi. Painele valkosipulivoita lohen viiltoihin lusikalla tai käsin.
  3. Paista uunilohta 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Sekoita piparjuuridipin ainekset keskenään. Tarjoa uunilohi lehtikaali-perunamuusin ja dipin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös leikata lohipalat annospaloiksi ennen kypsennystä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 369 kcal1 550 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja2,26 g
  • Rasvaa28,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille32