Mantelikala

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,90 €/annos.
Mantelikala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 305 kcal / annos (175g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Laita sulaneet seitipalat uunivuokaan ja ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Anna maustua noin 1/2 tuntia.
  2. Sulata voi. Valele seitit voisulalla, sirottele päälle korppujauhot ja paista 175 asteessa noin 1/2 tuntia.
  3. Paahda mantelilastut paistinpannulla ilman rasvaa, kunnes ne saavat hieman väriä. Valele kerma kypsien seitien päälle. Ripottele pinnalle paahdetut mantelilastut ja jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia. Koristele tillillä. Tarjoa mantelikala perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 175g100 g

  • 305 kcal1 280 kJ
  • Proteiinia30,3 g
  • Hiilihydraatteja5,3 g
  • Rasvaa18,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

7