• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paahdettu kurpitsa

Herkullinen makeat kurpitsalohkot paahtuvat pehmeiksi uunissa. Voit maustaa kurpitsat myös hienonnetulla chilillä ja valkosipulilla. Tämä resepti n. 2,10€/annos*.
Paahdettu kurpitsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 85,9 kcal / annos (155g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • Kariniemen Kananpojan minuuttipihvejä,
    • yrtti-valkosipuli

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise kurpitsa ja kaavi siemenet ja rihmat pois lusikalla. Leikkaa kurpitsat noin 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Pyörittele ne öljyssä ja mausteissa.
  2. Paahda kurpitsoja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Nosta loppuvaiheessa ylätasolle, jos haluat kurpitsoihin hieman paistoväriä.
  3. Paista broilerit rasvassa (parila)pannulla pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa paahdettujen kurpitsojen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Paahdettu kurpitsa sopii hyvin myös salaatteihin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 155g100 g

  • 85,9 kcal359 kJ
  • Proteiinia1,52 g
  • Hiilihydraatteja18,3 g
  • Rasvaa2,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille17
  • K-Kuluttajapalvelu8.10.2016

    Hei ???, kurpitsan voi halutessaan kuoria tai paahtaa kuorineen.

  • ???8.10.2016

    Pitääkö kurpitsa kuoria ennen paistoa?