• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Minttusuklaapuustit

Minttusuklaapuustit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 24 kpl
  • yli 60 min
  • 295 kcal / 100 g

Ainekset

n. 24 kpl

Taikina

Täyte

    • 1ps(150 g)Fazer Marianne crush -karamellirouhetta

Voiteluun

    • kananmunaa

Koristeeksi

    • raesokeria

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista pullataikina vehnäjauhopakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli taikinapala noin 50 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi.
  3. Ripottele levylle puolet karamellirouheesta.
  4. Kääri levy rullaksi, jätä saumakohta alle. Leikkaa rulla noin 12 palaan hieman vinoin viilloin. Nosta palat pystyyn kapeampi puoli ylöspäin. Paina sormilla palojen kapea kärki alas pöytään, niin että leikkauspinnat nousevat ylös. Leivo toinen taikinapala samoin. Kohota hyvin liinalla peitettyinä.
  5. Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 295 kcal1 240 kJ
  • Proteiinia7,29 g
  • Hiilihydraatteja46 g
  • Rasvaa8,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille