Haudutettu hapankaali ja bratwurstit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Hapankaali on haudutettu uunissa olutliemessä. Makkarat lisätään hapankaalin päälle kypsennyksen loppuvaiheessa.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 rs (à 400 g) | hapankaalia tai |
1 pkt (140 g) | Pirkka pekonia tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1 rs (200 g) | Pirkka herkkusieniä (tuoreita) tai |
1 tlk (0,33 l) | Pirkka olutta (punainen tölkki) tai |
1/2–3/4 dl | siirappia tai |
1 tl | suolaa tai |
1 tl | meiramia tai |
1 pkt (250 g) | tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuutioi pekonit. Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista ja puolita herkkusienet.
Ruskista pekonit paistokasarissa. Lisää sipuli, sienet ja paista pari minuuttia. Lisää hapankaali ja olut. Mausta siirapilla, suolalla ja meiramilla. Sekoita ja kaada uunivuokaan tai -pataan.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti. Nostele makkarat padan pinnalle ja jatka kypsentämistä vielä noin 1/2 tuntia. Nauti puolukkasurvoksen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,5(84 arviota)
- 30 - 60 min4,4(8 arviota)
- yli 60 min3,8(57 arviota)
- 30 - 60 min4,1(187 arviota)
- yli 60 min4,1(87 arviota)
- yli 60 min3,5(4 arviota)
- yli 60 min4,0(342 arviota)
- 30 - 60 min4,1(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (35 arviota)
- Aya5 vuotta sittenHyvä resepti! Sovelsin vähän ja laitoin omatekosta kotikaljaa ja tattei sekaan. Bratwurstin sijan syötiin 4 t haudutettujen porsaanpotkien kanssa. Aika asiallista muonaa, meni uuden busoleen kannsa.