Hävikkicurry
Hävikkicurryyn voi käyttää jääkaapin pohjalle jääneitä juureksia ja muita kasviksia. Lisää vain currytahna, kookosmaito ja rustiikkipalat niin ateria on valmis. Noin 3,25€/annos.*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(150 g)iso sipuli
- 2isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2tlrypsiöljyä
- 1(450 g)bataatti
- 2(350 g)kiinteää perunaa (vihreä pussi)
- 2(100 g)porkkanaa
- 1tlk(400 ml)Pirkka kookosmaitoa
- 1rs(300 g)VegMe Vegan Bites rustiikkipaloja
- 2dlvettä
- 100glehtikaalia
- 1tlsuolaa
- 1/2ruukkuakorianteria
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja kuutoi bataatti, perunat ja porkkanat.
- Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa ja kuullota siinä sipulia 5 minuuttia. Lisää valkosipuli, porkkana ja punainen curry. Paista pari minuuttia.
- Lisää peruna ja bataatti pannulle ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
- Kaada joukkoon kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja anna hautua 10-15 minuuttia, kunnes juurekset on pehmentyneet. Lisää rustiikkipalat ja vesi. Anna hautua vielä 5 minuuttia.
- Poista lehtikaaleista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet. Lisää curryyn lehtikaali, mausta suolalla ja kuumenna minuutin verran. Hienonna päälle tuoretta korianteria.
Tiesitkö että...
Voit käyttää curryyn jääkaapin pohjalle jääneitä kasviksia noin kilon verran. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi