• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hedelmäinen leipä

Hedelmäinen leipä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 1 annosta
  • yli 60 min
  • 224 kcal / 100 g

Ainekset

1 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele kuivatut hedelmät saksilla.
  2. Mittaa kulhoon jauhoseos, kuivahiiva, pähkinärouhe, hedelmäpalat ja suola. Sekoita. Kuumenna vesi 42-asteiseksi ja kaada kulhoon. Sekoita. Lisää öljy ja sekoita tasaiseksi. Laita taikina voideltuun 1,5 l:n suorakaiteen muotoiseen vuokaan. Kohota vedottomassa ja lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
  3. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuutttia. Kumoa leipä uuniritilälle ja paista vielä 5 minuuttia, jos leivän pohja ei ole saanut väriä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 224 kcal938 kJ
  • Proteiinia0,82 g
  • Hiilihydraatteja42,4 g
  • Rasvaa5,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua