• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hedelmäinen lohisalaatti

Hedelmäinen lohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 62,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
    • 2rklsinappia
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1-2rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.
  2. Levitä salaatti vadille. Leikkaa kuorittu sipuli puolirenkaiksi, paloittele kuoritut hedelmät. Viipaloi paprika. Asettele ainekset vadille.
  3. Paahda pähkinät pannulla ilman rasvaa. Paista lohipalat pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Poista nahka, paloittele ja mausta mustapippurilla. Nosta kalat salaatin päälle. Koristele pähkinöillä. Tarjoa kastike erikseen. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,9 kcal263 kJ
  • Proteiinia2,72 g
  • Hiilihydraatteja5,26 g
  • Rasvaa3,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille