Hedelmäinen lohisalaatti
Hedelmäinen lohisalaatissa maistuu lohen lisäksi makea meloni sekä päärynä.
4 annostaalle 30 min62,9 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1ps(150 g)Pirkka Provence salaattisekoitusta
- 1(n. 100 g)punasipuli
- 1/2hunajameloni
- 1(n. 200 g)omena tai päärynä
- 300gkirjolohifileetä
- n. 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Kastike
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 2rklsinappia
- 2rklsitruunanmehua
- 1-2rklPirkka juoksevaa hunajaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.
- Levitä salaatti vadille. Leikkaa kuorittu sipuli puolirenkaiksi, paloittele kuoritut hedelmät. Viipaloi paprika. Asettele ainekset vadille.
- Paahda pähkinät pannulla ilman rasvaa. Poista kirjolohifileestä nahka ja leikkaa paloiksi. Paista lohipalat kypsiksi pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kalat salaatin päälle. Koristele pähkinöillä. Tarjoa kastike erikseen. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 62,9 kcal263 kJ
- Proteiinia 2,72 g
- Hiilihydraatteja5,26 g
- Rasvaa3,49 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi