• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Marinoitu lohi-perunasalaatti

Lohi-perunasalaatin marinadissa maistuvat salvia, omena ja sipuli.
Marinoitu lohi-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 106 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pestyt perunat kypsiksi. Jäähdytä, kuori tarvittaessa ja kuutioi ne. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita salviatahna ja omenamehu keskenään. Kääntele seos perunoiden joukkoon. Kuutioi omena ja hienonna sipuli. Sekoita ne perunoiden joukkoon maustumaan. (Voit antaa perunoiden marinoitua yön yli jääkaapissa.)
  3. Ruskista kirjolohet pannulla ja anna hieman jäähtyä.
  4. Levitä marinoituneet perunat vadille. Puolita tomaatit ja viipaloi paprika. Asettele tomaatit, paprikat ja kalasuikaleet perunoiden päälle. Ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 106 kcal442 kJ
  • Proteiinia5,19 g
  • Hiilihydraatteja7,15 g
  • Rasvaa6,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu