• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pizzapannukakku

Pizzapannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 146 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2dlPirkka maitoa
    • 1Pirkka kananmuna
    • 3/4dlPirkka vehnäjauhoja
    • 1/2dlohra- tai ruisjauhoja
    • 1/4tlsuolaa
    • 1rklöljyä

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 24 cm). Vatkaa maidon joukkoon muna, vehnä-ja ohra- tai ruisjauhot, öljy ja suola. Taikina saa turvota noin 15 minuuttia.
  2. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja suikaloi kinkku. Kaada pannukakkutaikina vuokaan ja paista 225 asteessa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.
  3. Levitä pohjalle tomaatit, kinkut, pizzamauste ja päälle juustoraaste. Jatka paistamista keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna pizzapannukakun tasaantua hetki ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata saunapalvikinkun kypsällä joulukinkulla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 146 kcal612 kJ
  • Proteiinia9,19 g
  • Hiilihydraatteja9,99 g
  • Rasvaa7,63 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3