• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hedelmäinen salsapasta ja broileripihvit

Hedelmäinen salsapasta ja broileripihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 644 kcal / annos (450g)

Ainekset

3-4 annosta

Salsakastike

    • 3tomaattia
    • 1/2(n. 200 g)kurkkua
    • 1/2-1punasipulia
    • 1(n. 350 g)tuore mango
    • tai
    • 1tlk(425 g)Pirkka mangoviipaleita
    • 1limetti
    • 1-2rkloliiviöljyä
    • 2-3rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2-1dlbasilikaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota broilerit huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  2. Kuutioi tomaatit ja kurkku. Kuori ja hienonna punasipuli. Leikkaa mango kahtia kiven molemmin puolin. Irrota hedelmäliha puolikkaista ja leikkaa kuutioiksi. (Jos käytät säilykemangoa, valuta ja kuutioi se.) Raasta limetin kuori ja purista mehu.
  3. Sekoita kulhossa paloitellut vihannekset ja mangokuutiot. Lisää joukkoon öljy, chilikastike, suola, limetin mehu ja raastettu kuori. Anna salsan maustua, kunnes pasta ja broilerit ovat kypsiä.
  4. Paista broilerit pannulla pakkausohjeen mukaan, noin 10 minuuttia. Puolita pihvit halutessasi.
  5. Valuta pasta ja kaada tarjoilukulhoon. Annostele päälle salsakastike ja ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua basilikaa. Nosta tarjoilukulhoon vielä broilerit. Tarjoa vihreän salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 644 kcal2 690 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja61 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu