• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Lindströmin pihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit ovat klassikko. Upea väri pihveihin tulee punajuurista. Lisämakua antavat kaprikset.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 102 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1-2sipulia

Paistamiseen

    • Pirkka juoksevaa margariinia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Anna korppujauhojen turvota vedessä kymmenisen minuuttia. Hienonna sipuli ja raasta punajuuret. Kuullota sipulikuutioita margariinissa.
  2. Lisää korppujauhojen joukkoon sipuli, punajuuri, jauheliha, muna, (kaprikset), suola ja mustapippuri. Muotoile taikinasta kahdeksan pihviä.
  3. Paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 200-asteessa 15-20 minuuttia. Paista pihvien pinnalle runsaasti sipulirenkaita.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 102 kcal429 kJ
  • Proteiinia10,6 g
  • Hiilihydraatteja5,54 g
  • Rasvaa4,26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 58 arvostelua
  • Veonen11.8.2018

    Näistä tuli Lindströmsilppua! Maultaan ihan ok, mutta pihvit eivät milään pysyneet koossa.

  • Nuunuu10.1.2018

    Mauton pihvi, tämä resepti oli pettymys

  • K-Kuluttajapalvelu10.1.2018

    Nuunuu, harmillista kuulla, että resepti oli pettymys. Välitän palautteesi tiedoksi eteenpäin.

  • Kokki29.10.2017

    Pihvit eivät pysyneet kasassa. Näin käy valitettavan usein k-ruoka palstalta poimittujen reseptikokeilujen kanssa. Eli ehkä ei pidä noudattaa ohjetta niin orjallisesti.

  • nuorikokki22.5.2017

    Hyvän makuisia pihvejä tuli. Ainoa miinus tulee siitä, että en saannut pihvejä millään paistetuksi pannulla. Kokeilin eri lämpötiloja ja lisäsin puolikkaan kananmunankin jos olisi auttanut. PIhvit silti hajosivat. Uunissa tuli kuitenkin ihan hyviä.