Lindströmin pihvit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Lindströmin pihvit ovat klassikko. Upea väri pihveihin tulee punajuurista. Lisämakua antavat kaprikset.
Ainekset
4 annosta
400 g | tai |
1 dl | tai |
1 1/2 dl | vettä tai |
1 | sipuli tai |
2–3 | tai |
1 | kananmuna tai |
(1 rkl | kapriksia) tai |
1 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Pinnalle | |
---|---|
1–2 | sipulia tai |
Paistamiseen | |
Pirkka juoksevaa margariinia tai |
Ravintosisältö
Energia | 463 kJ / 111 kcal |
Rasva | 4,9 g |
josta tyydyttynyttä | 2 g |
Hiilihydraatit | 6,1 g |
josta sokereita | 2 g |
Proteiini | 10,2 g |
Suola | 0,8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Anna korppujauhojen turvota vedessä kymmenisen minuuttia. Hienonna sipuli ja raasta punajuuret. Kuullota sipulikuutioita margariinissa.
Lisää korppujauhojen joukkoon sipuli, punajuuri, jauheliha, muna, (kaprikset), suola ja mustapippuri. Muotoile taikinasta kahdeksan pihviä.
Paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 200-asteessa 15–20 minuuttia. Paista pihvien pinnalle runsaasti sipulirenkaita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka korppujauho 320gHinta 1,09/kpl3,41/kg
- Pirkka kokonaiset punajuuret mausteliemessä 700g/470gHinta 2,55/kpl5,43/kg
- Figaro kapris etikkaliemessä 50g/35gHinta 1,19/kpl34,00/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Keiju juokseva rypsiöljyvalmiste 500mlHinta 2,39/kpl4,78/l
- Snellman 400g Kunnon naudan jauheliha 10%Hinta 5,75/kpl14,38/kg
- Atria parempi nauta jauheliha 10% 400gHinta 4,75/kpl11,88/kg
- Myllyn Paras Korppujauho 300gHinta 1,49/kpl4,97/kg
- Moilas korppujauho 350g gluteenitonHinta 3,79/kpl10,83/kg
- SipuliHinta n. 0,13/kpl1,25/kg
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 0,89/kpl2,54/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka kapris 50g/35gHinta 0,99/kpl28,29/kg
- Santa Maria Kapris 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
- Pirkka juokseva kasviöljyvalmiste 500mlHinta 1,55/kpl3,10/l
- Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmiste 500mlHinta 3,09/kpl6,18/l
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(38 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min4,3(6 arviota)
- alle 30 min3,9(63 arviota)
- 30 - 60 min3,4(14 arviota)
- 30 - 60 min4,5(27 arviota)
- alle 30 min3,8(4 arviota)
- 30 - 60 min3,8(498 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (177 arviota)
- Euse7 kuukautta sittenMukavan oloinen resepti tänään tehtävä
- Mummo8 kuukautta sittenLoistava resepti. Kiitos siitä, että punajuuret oli lukumääräisesti eikä grammainen. ❤️😊
- Johku11 kuukautta sittenMaku hyvä, muutamat meni rikki kääntäessä.
- WillejaMatte1 vuosi sittenNo tämä ei muistuta ollenkaan aitoa Lindströmin pihvi - reseptiä... Siihen ei kuulu korppujauhoja eikä VETTÄ, vaan 600 g naudanlihan sekaan 2 munankeltuaista, paistettu sipulisilppu, pieniksi hakatut punajuuret ja HUOM 1/2 dl punajuuriliemi , kaprikset , suola ja pippuri... PIENIKOKOISET pihvit paistetaan äkkiä- eikä niiden edes kuulu kypsyä täysin ... JOS tahtoo niiden pysyvän paremmin koossa niin voi laittaa vähän vaikkapa maizenaa ( sopii myös GL ruokavalio- immeisille ) ja kaikin mokomin - paista kypsiksi....jos pelkäät jotakin roosanväristä... Reseptejä voi aina muokata mutta miksi korppujauho/vesi ????
- Pike1 vuosi sittenHyvä ohje
- Kari2 vuotta sittenTodella liikaa vettä reseptin mukaan. Pihvit ei pysyneet kasassa millään ja paistinpanulla ei onnistunut. Pakko siirtää uuniin kypsymään lisää.
- Paistinkääntäjä3 vuotta sittenLiikaa vettä reseptissä. Pitää vähentää ainakin puoleen. Ei pysy millään pihvit kasassa.
- Majsan3 vuotta sittenLindströmmin muruja Aivan liian paljon nestettä reseptissä
- Pirjo3 vuotta sittenKaikki vesi imeytyy korppujauhoihin. Taikinaan tulee juuri sopivasti kosteutta kananmunasta ja punajuurista. Pihvit pysyivät hyvin kasassa.
- Vp715 vuotta sittenMulla ainakin pysyivät kasassa ilman ongelmia!
- Lindström5 vuotta sittenHyviä pihvejä tuli ja hyvin pysyivät koossa. En tiedä mitä nämä muut ovat tehneet etteivät koossa ole pysyneet.
- Rähmäkäpälä6 vuotta sittenLiikaa vettä.Punajuurista tulee hurjasti kosteutta. Kannattaa soseuttaa punajuuret blenderillä, pistää korppujauhot sekaan ja ihan tilkka vettä, jos vielä tarttee kostuttaa. Sipulisilppu kannattaa hauduttaa kunnolla kypsäksi.
- Veonen6 vuotta sittenNäistä tuli Lindströmsilppua! Maultaan ihan ok, mutta pihvit eivät milään pysyneet koossa.
- Nuunuu7 vuotta sittenMauton pihvi, tämä resepti oli pettymys
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenNuunuu, harmillista kuulla, että resepti oli pettymys. Välitän palautteesi tiedoksi eteenpäin.
- Kokki7 vuotta sittenPihvit eivät pysyneet kasassa. Näin käy valitettavan usein k-ruoka palstalta poimittujen reseptikokeilujen kanssa. Eli ehkä ei pidä noudattaa ohjetta niin orjallisesti.
- nuorikokki7 vuotta sittenHyvän makuisia pihvejä tuli. Ainoa miinus tulee siitä, että en saannut pihvejä millään paistetuksi pannulla. Kokeilin eri lämpötiloja ja lisäsin puolikkaan kananmunankin jos olisi auttanut. PIhvit silti hajosivat. Uunissa tuli kuitenkin ihan hyviä.