• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit ovat klassikko. Upea väri pihveihin tulee punajuurista. Lisämakua antavat kaprikset.
Lindströmin pihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 102 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1-2sipulia

Paistamiseen

    • Pirkka juoksevaa margariinia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Anna korppujauhojen turvota vedessä kymmenisen minuuttia. Hienonna sipuli ja raasta punajuuret. Kuullota sipulikuutioita margariinissa.
  2. Lisää korppujauhojen joukkoon sipuli, punajuuri, jauheliha, muna, (kaprikset), suola ja mustapippuri. Muotoile taikinasta kahdeksan pihviä.
  3. Paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 200-asteessa 15-20 minuuttia. Paista pihvien pinnalle runsaasti sipulirenkaita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 102 kcal429 kJ
  • Proteiinia10,6 g
  • Hiilihydraatteja5,54 g
  • Rasvaa4,26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille24