Lindströmin pihvit
Lindströmin pihvit ovat klassikko. Upea väri pihveihin tulee punajuurista. Lisämakua antavat kaprikset.
4 annosta30 - 60 min102 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1 1/2dlvettä
- 1sipuli
- 1kananmuna
- (1 rklkapriksia)
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Pinnalle
- 1-2sipulia
Paistamiseen
- Pirkka juoksevaa margariinia
Valmistus
30 - 60 min- Anna korppujauhojen turvota vedessä kymmenisen minuuttia. Hienonna sipuli ja raasta punajuuret. Kuullota sipulikuutioita margariinissa.
- Lisää korppujauhojen joukkoon sipuli, punajuuri, jauheliha, muna, (kaprikset), suola ja mustapippuri. Muotoile taikinasta kahdeksan pihviä.
- Paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 200-asteessa 15-20 minuuttia. Paista pihvien pinnalle runsaasti sipulirenkaita.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 102 kcal429 kJ
- Proteiinia 10,6 g
- Hiilihydraatteja5,54 g
- Rasvaa4,26 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Todella liikaa vettä reseptin mukaan. Pihvit ei pysyneet kasassa millään ja paistinpanulla ei onnistunut. Pakko siirtää uuniin kypsymään lisää.
Liikaa vettä reseptissä. Pitää vähentää ainakin puoleen. Ei pysy millään pihvit kasassa.
Lindströmmin muruja Aivan liian paljon nestettä reseptissä
Kaikki vesi imeytyy korppujauhoihin. Taikinaan tulee juuri sopivasti kosteutta kananmunasta ja punajuurista. Pihvit pysyivät hyvin kasassa.
Mulla ainakin pysyivät kasassa ilman ongelmia!
Hyviä pihvejä tuli ja hyvin pysyivät koossa. En tiedä mitä nämä muut ovat tehneet etteivät koossa ole pysyneet.
Liikaa vettä.Punajuurista tulee hurjasti kosteutta. Kannattaa soseuttaa punajuuret blenderillä, pistää korppujauhot sekaan ja ihan tilkka vettä, jos vielä tarttee kostuttaa. Sipulisilppu kannattaa hauduttaa kunnolla kypsäksi.
Näistä tuli Lindströmsilppua! Maultaan ihan ok, mutta pihvit eivät milään pysyneet koossa.
Mauton pihvi, tämä resepti oli pettymys
Nuunuu, harmillista kuulla, että resepti oli pettymys. Välitän palautteesi tiedoksi eteenpäin.
Pihvit eivät pysyneet kasassa. Näin käy valitettavan usein k-ruoka palstalta poimittujen reseptikokeilujen kanssa. Eli ehkä ei pidä noudattaa ohjetta niin orjallisesti.
Hyvän makuisia pihvejä tuli. Ainoa miinus tulee siitä, että en saannut pihvejä millään paistetuksi pannulla. Kokeilin eri lämpötiloja ja lisäsin puolikkaan kananmunankin jos olisi auttanut. PIhvit silti hajosivat. Uunissa tuli kuitenkin ihan hyviä.