Hyppää sisältöön
Helppo kinkkuohrattoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo kinkkuohratto

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Helppo kinkkuohratto on suomalainen versio risotosta. Ohrasta tulee viljainen ja täyteläinen maku.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    399 kJ / 95 kcal
  • Rasva
    3,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,5 g
  • Hiilihydraatit
    11,6 g
  • josta sokereita
    1 g
  • Proteiini
    3,9 g
  • Suola
    0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita ohra kiehuvaan, kasvisliemikuutiolla maustettuun veteen. Keitä 25 minuuttia.
  2. Suikaloi huuhdottu, halkaistu purjo. Kuutioi kinkku. Kuullota purjo rasvassa. Lisää pannulle kinkkukuutiot ja ruskista kevyesti. Suikaloi paprika ja valutetut aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Lisää kattilaan kinkku-purjoseos, paprikat ja tomaatit. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Mausta sitruunanmehulla, basilikalla ja mustapippurilla. Jos ohra on imenyt kaiken nesteen, lisää hieman kiehuvaa vettä. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa kinkkuohratto parmesaanin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (14 arviota)