• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustaherukkasilli

Mustaherukkasilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

10 annosta

Marinadi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kiehauta marinadin ainekset etikkaa lukuun ottamatta. Lisää etikka ja anna liemen jäähtyä.
  2. Huuhtele sillifileet kylmällä vedellä ja leikkaa ne parin sentin viipaleiksi. Leikkaa porkkanat ja kuorittu punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo.
  3. Lado sillipalat sipuli- ja porkkanaviipaleiden sekä mustaherukoiden kanssa kerroksittain lasikulhoon tai lasitölkkiin.
  4. Kaada päälle jäähtynyt liemi. Anna sillin maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö perannos 85g100 g

  • 150 kcal628 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1